Tur til Giribe

Fredag den 9 september vil Anita Skaara og Mette Flaten sette seg på flyet for å reise til Kenya. Med seg i koffertene har de både klær, leker og ikke minst fotballer til barna på barnehjemmet. De senere månedene har blitt benyttet til vedlikeholdsarbeide på bygningene. Reperasjon av vinduer, maling og nye senger er noe av det som nå står klart. Både Anita og Mette gleder seg til å treffe igjen barna og arbeiderene ved hjemmet.

Noen av jentene på barnehjemmet

Noen av jentene på barnehjemmet

Nyhetsbildet den siste tiden har fortalt oss at tørken har gjort store ødeleggelser også i Kenya. Selv om Giribe ikke er av de områdene som er hardest rammet, har tilgangen på mat blitt mye dårligere. Samtidig stiger prisene slik at det etterhvert blir veldig vanskelig å ha råd til å kjøpe det mest nødvendige. Innhøstningen nå i august måned var også veldig dårlig. De fleste dyrker sin lille jordlapp, og når avlingene tørker bort slik de nå har gjort blir livet veldig vanskelig. Vi har derfor startet en liten innsamling slik at Anita og Mette kan ha en matutdeling under sitt besøk i Kenya. Om du ønsker å være med å gi en gave til dette, kan du merke din gave med “Tørke Kenya”.

Anita og Mette

Anita og Mette

 
Begge kjenner nå at det begynner å krible i magen, og ser med spenning frem til å reise ut. Vel fremme i Nairobi vil de bli møtt av Robert og Sassmann før de etter en natts søvn reiser videre ut til Giribe. Mye av tiden vil nok bli benyttet sammen med barna på barnehjemmet. Det blir også tid til møter, førskolen, bibelskolen og ikke minst å besøke mange av våre nådesøsken. Vi vil at du skal huske på Anita og Mette i dine bønner og be om en rik og velsignet reise.

Speak Your Mind

*