Evangelister i tjeneste for Herren

I 1980 startet IRR med å underholde 3 evangelistene. Denne hjelpen gjorde det mulig for evangelistene å kjøpe de aller nødvendigste matvarene til sine familier. Alle har sine egne jorder hvor de dyrker mat til eget behov, men noe må også kjøpes. Allerede på de første turene til Kenya fikk vi på nært hold se de forhold som de bodde under. Det var enkle jordhytter med gresstak og når regnet satte inn var det ofte at det også ble vått inne. Tilbake i Norge begynte vi å samle inn midler for å hjelpe evangelistene og deres familier slik at de kunne sette opp bedre hus. Det var fortsatt enkle hytter, men de hadde blikktak og holdt vannet på trygg avtand.

Evangelistene samlet under åpning av bibelskolen

 

Gjennom mange år har mange blitt hjulpet både med hus, seng og de mest nødvendige matvarer. Dette resulterte i at flere evangelister også fikk sin støtte fra IRR. I dag underholder vi 37 evangelister og en lærer på bibelskolen. Hjelpen disse mottar er ikke noe de kan leve av, men en liten hjelp til evangelisten og hans familie. Ved siden av dette har vi også hjulpet mange slik at de har fått nytt hus, ny seng, sykkel og mye mer. Det har vært gripende å se hvordan Herren har virket med og velsignet dette arbeidet gjennom alle disse årene. Selv om flere evangelistene nå har lagt ned vandringsstaven og er hjemme hos Herren, ser vi at nye unge krefter kommer til. Den brannen som ble tent i Daniel sitt hjerte virker videre.

Glade evangelister som ønsker å tjene Herren!

 

Fortsatt er det flere av evangelistene som ikke har fast støtte. For tohundre kroner i måneden kan du være med å hjelpe en av disse.