Misjonsreise til India

Misjonsreise.

Lørdag den 19 november går reisen til India. Det blir spennende å få møte våre kjære nådesøsken igjen, og mest av alt venter nok barna i Trivellore på besøk fra Norge. Koffertene er pakket og om få timer setter vi oss på flyet til Chennai. Vi har snakket med Rebecca på telefon fra Chennai og hun forteller at det kommer en del regn, men at det er bra på dagene.

Arbeidet med å ferdigstille barnehjemmet har nå pågått en tid og det blir fint å komme ut for å følge opp dette. Det vil også bli tid til samtaler med arbeiderene og Rebecca om den daglige driften av hjemmet, samt at det garantert blir mye tid til lek med barna.

Brylluppet til Bertha vil også bli en stor opplevelse. Det vil være i Madurai som er ca. 10 timers togtur syd for Chennai. Allerede søndag morgen vil vil være på plass i menigheten hos Stephen, og vi gleder oss til å treffe igjen våre kjære nådesøsken. På reisen sydover i India vil vi også besøke flere av OpenDoor forsamlingene.

Vi skal prøve å oppdatere bloggen underveis slik at du kan følge med. De som reiser ut denne gangen er Ann Kristin Iversen og Øivind Flaten.